maandag 8 oktober 2007

Jonkheer Jelle exploreert de universiteit...

Jonkheer Jelle leefde echter nog als een toerist. Maandag 8 oktober kwam hier verandering in.

Z'n imago als toerist werd al snel gewijzigd in een officiële student aan de universiteit van Veliko Turnovo. Wie had ooit gedacht dat jonkheer Jelle nog zou studeren aan een 'universiteit'.

Spijtig genoeg werd zijn studieprogramma niet verzilverd. Zijn hulpje 'Maria Karapencheva' was echter afwezig. Ze werd vervangen door Silvya Hristova. Zij kon de jonkheer bitter weinig helpen met zijn studieprogramma. De volgende dag komt daar zeker verandering in. Waarbij zijn certificaat wordt opgesteld.

De jonkheer slaagde erin om een afspraak te maken met 'Penka Kaneva'. Zij zal Jelle bijstaan om zijn stages te voltooien. (meer hierover in de volgende uitgave.)

Na de korte bijeenkomst met Silvya Hristova was de jonkheer terug een vrije vogel.
Hij besloot om de universiteit wat te verkennen. Het is een vrij grote universiteit. Je kan er alles studeren. Er is een restaurant en zelfs een zwembad in de universiteit.

Jonkheer Jelle voelde zich wat vreemd toen hij wandelde door de universiteit. Iedereen staarde hem aan, net alsof ze nog nooit een ridder op een wit paard hadden gezien. Hij ziet er eenmaal Westers uit.

De jonkheer vond wat tijd om een aantal schilderijtjes te maken van zijn universiteit.

Morgen is er zeker meer te beleven!

To be continued...

До утре....

Jonkheer Jelle










Geen opmerkingen: